Hirdetés

Extrém gépépítés a szeptemberi PC Worldben



|

Szeretnél gépházat legóból, vagy éppen nyomtatnál egyet? Szeptemberi számunkban megmutatjuk, hogy mit kell tenned, ha igazán különleges PC-re, vagy saját okoseszközre vágysz. A lap mellé ezúttal Excel-füzetet, okos programeltávolítót, valamint World of Warships ajándékcsomagot adunk.

Hirdetés

Nagy divatja van a kézműves termékeknek. Ami nem tömeggyártásban készül, arra azonnal rásütik a címkét, sőt, mivel divatos kifejezésről van szó, sokszor szimpla tárgyakat, szolgáltatásokat is kézművesnek hazudnak. Szerencsére már egy olyan korban élünk, hogy mindenki szabadjára engedheti a képzeletét. A 3D nyomtatóknak hála rendkívül egyszerűvé vált a prototípusgyártás, az interneten pedig kismillió csináld magad útmutatót találhatunk a legkülönfélébb témakörökben. Ha valaki mexikói mintákat akar horgolni, könnyen megtalálhatja a számítását, ugyanúgy ha valaki Arduino eszközöket akar építeni, vagy éppen egy teljesen egyedi számítógépházra vágyik.

Szeptemberi számunkat éppen ennek a végtelen kreativitásnak szenteltük, és megpróbáljuk ennek a meglehetősen széles palettának a lehető legtöbb aspektusát bemutatni. Tematikus összeállításunkból többek között kiderült, hogy miként lehet Legó házba bújtatni egy PC-t, mi mindent lehet egy 3D nyomtatóval elkészíteni, illetve hogy miként építhetünk abszolút zajtalan, netán világító gépházat, házi trükkökkel miként pörgethetjük fel otthoni hálózatunkat.

Friss magazinunkban ezen felül bemutatjuk a Magyarországon kapható legjobb megfizethető monitorokat; napjaink legjobb CPU-it és GPU-it összehasonlítjuk az előző generáció legjobbjaival; megnézzük, hogy mi mindenre képesek az integrált videokártyák; mennyire biztonságosak a csevegőszolgáltatások, valamint a diákoknak elérhető ingyenes szoftvereket is egy helyre gyűjtjük. Tippjeink között pedig lecsupaszítjuk a Windows 10-et, végigvesszük, hogy mi mindenre kell odafigyelni egy hosszú életű PC karbantartásakor, valamint a weboldalakat is akadálymentesítjük.

Természetesen ezúttal is számos ajándékot gyűjtöttünk olvasóiknak. Az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data) felül a magazin mellé adjuk az Ashampoo intelligens programeltávolítóját, a legújabb Excel-tippek füzetünket, valamint olvasóiknak egy exkluzív World of Warships kezdőcsomaggal is kedveskedünk.

További témáink részletesen:



Hogyan építsünk halk számítógépet?

Zajos a legdrágább komponensekből összerakott PC-d? Megmutatjuk, hogy miért, és azt
is, hogyan csendesítheted el.

Turbózd fel a wifidet!

Ma már magától értetődő a legtöbb ember számára, hogy van otthon wifi, amely azonban
sok bosszúságot okozhat, ha nem működik megbízhatóan. Segítünk a hibátlan hálózat
felépítésében!

Diákoknak: ingyen

Az iskolapadban töltött évek alatt jelentős mennyiségű ingyenes szoftverhez nyerhetünk
hozzáférést, még olyanokhoz is, amelyekről azt gondolnánk, hogy kizárólag horror áron vehetjük
igénybe a szolgáltatásaikat.

Játék mint szolgáltatás

A csúcsfelbontású játékok futtatásáért nem feltétlenül kell bivalyerős gépet
építenünk, sőt még konzolt sem kell vennünk ahhoz. A vékonykliens technológia lassan
a játékipart is meghódítja.

Hirdetés

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a DVD-s változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál a magazinunkba, akkor látogasd meg a galériánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.