Hirdetés

Extrém gyorsan tölthet vezeték nélkül a Huawei Mate 20 Pro



|

Minden eddiginél gyorsabb lehet a Mate 20 Pro vezeték nélküli töltése, és a készülék hátlapja is szokatlan jelenség lesz.

Hirdetés

A Huawei Mate 20 és a Mate 20 Pro hátlapja drámai mértékben különbözik majd. Mivel a gyártó az előző szériánál is alapvetően a Pro változatra koncentrált, ezért érdemes arra figyelni. A legutóbb kiszivárgott képek szerint elég szokatlan jelenség lesz a készülék hátlapja, köszönhetően a tripla kamera eddigitől eltérő elrendezésének. 

Hirdetés

Kiderült továbbá az is, hogy a Mate 20 Pro extrém gyors vezeték nélküli töltésre lesz képes. A Huawei állítólag kifejlesztett egy új, LZ80-as vezeték nélküli töltőt. Külsőre ebben nincs sok újdonság, illetve a Qi szabványban sem. Az eddigi megoldásoktól eltérően azonban a Huawei 20 wattos töltőpadot dob majd piacra. Ha ez tényleg így lesz, akkor a teljes piacot lekörözheti, ugyanis a vezeték nélküli töltés jelenlegi királya a Samsung Galaxy S9-es széria, és az csak 9 wattos vezeték nélküli töltést támogat. 

A 20 wattos vezeték nélküli töltés óriási előrelépés lenne, a Qi szabvány a jelenlegi formájában ezt viszont nem is tenné lehetővé, ugyanis 15 watt a maximális jellemzője. Emiatt a Huawei egyedi chipek segítségével kerülné meg a szabvány korlátait, és ezzel egyszerre más eszközöket is támogatna a gyengébb Qi szabvánnyal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.