Hirdetés

Ez a 10 000 mAh-s powerbank 19 perc alatt képes feltölteni magát



|

A grafén segítségével felturbózott Apollo Max laptopot és okostelefont is fel tud tölteni, önmagát pedig villámgyorsan tankolja fel újra.

Hirdetés

Bár manapság már szinte alaptartozék mindenkinél egy úti töltő, de azért ezek nagy része igazából inkább csak amolyan tűzoltás jellegű segítség, hiszen sok kis kapacitású, lassan töltő és lassan töltődő modell hemzseg a piacon. Szóval érdemes odafigyelni azokra, amelyek tényleg kicsit többet kínálnak az átlagnál, és az adatok alapján a most bemutatott modell is ilyen. Az ELECJET bemutatta az Apollo Max nevű powerbanket, amely 10 000 mAh-s kapacitással rendelkezik, a lítium-ionos technológiát pedig grafén segítségével turbózták fel. 

Hirdetés

A grafénes megoldásnak köszönhetően a készülék töltési hatékonysága 96 százalékra emelkedett. Az Apollo Max USB-C és USB-C PD szabványokat támogató eszközöket is tud 60 wattal tölteni, így nem csak új mobilt, de akár laptopot vagy tabletet is támogat, például MacBook Prót vagy iPad Prót. Egyébként  a 18 wattos Quick Charge 3.0-t és a Samsung gyorstöltési rendszerét is kezeli. 

Az is fontos egy ilyen kütyünél, hogy ha útközben pár percre megállunk valahol, mennyi útravalót tudunk belesulykolni egy falmalacnál. Ez a powerbank a saját akkumulátorát 100 wattal tudja tölteni, így már 19 perc alatt teljesen feltankol. Ennek ellenére az élettartama nem lesz rövid a gyártó szerint. Összesen ezernél is több töltési ciklust bír a termék, pedig egy átlagos powerbanknél ez a szám 300 körül van. 

Ez a tulajdonság a grafén használatának köszönhető, ezt 2D-s rétegekben használták. Az Apollo Max az Indiegogón 129 dollártól foglalható, a kiszállítások jövő februárban indulhatnak, de nem minden országba. Emellett 39 dollárért külön kell megvásárolni a powerbank gyorstöltőjét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.