Hirdetés

Ez a dolgod, ha tovább használnád a Pebble okosórád



|

A Fitbit hamarosan mindent leállít, de egy Rebble-fiókkal továbbra is használhatóak maradnak a Pebble okosórák.

Hirdetés

A Fitbit június végén leállítja a Pebble felhős szolgáltatásait, vagyis egyetlen Pebble okosórán sem lehet majd használni az alkalmazásboltot, válaszolni az e-mailekre vagy az SMS-ekre, vagy bármi mást használni, amihez internetkapcsolat kell. 

Hirdetés

A Fitbit még 2016-ban vásárolta fel a Pebble-t, azóta egyetlen ilyen márkájú eszköz sem jelent meg. Aki ennek ellenére boldog a Pebble okosórájával, annak nem kell végleg lemondania róla. Az idén egy csapat elindította a Rebble nevű projektet, amely külső félként igyekszik pótolni a Pebble online szolgáltatásait. 

A Rebble még nem működik teljes mértékben, de fiókot regisztrálni már lehet hozzá. Aki pedig szeretné a Pebble-fiókját importálni, annak a következő két hétben érdemes ezt megtennie. A Rebble a felhasználókat és a fejlesztőket is erre ösztönzi. 

Amennyiben valaki nem iratkozik fel az új szolgáltatásra, egyes funkciókat akkor is használhat majd: a telepített appok megmaradnak (ha nem is minden funkcióval), az értesítések működnek, ahogyan a Pebble Health és a legtöbb számlap is. 

A Rebble idővel új alkalmazásboltot, webes szolgáltatásokat és egyebeket is kínálni. Az alapszolgáltatások ingyenesek lesznek, a bővítettek fizetősek. A hónap végére nem készül el minden, de legalább lesz alternatíva a Pebble-tulajdonosok számára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.