Hirdetés

Ez a drón formájú ágy a '80-as évek versenykocsis fekvőhelyeinél is sokkal gázabb (vagy menőbb)



|

Az ágy elképesztően kínosan néz ki és természetesen világít is, ha szeretnénk.

Hirdetés

Biztos mindnyájan emlékeztek a '80-as, '90-es években nagyot futott, versenyautó formájú ágyakra, amik már akkor is inkább poénszámba mentek, manapság pedig abszolút a szüzesség védelmező bástyájaként tekintünk rájuk vissza. Remek hírünk van ugyanakkor azok számára, akiknek valamilyen furcsa perverzió miatt mégis bejött, vagy poénból beújítanának valami hasonlót.

Hirdetés

A történelem szerencsére megismétli önmagát, amiért most épp a DRL felelős, azaz a Drone Racing League. A szervezők hivatalos ágyat tettek elérhetővé, mely minden drónverseny-szerelmesnek szemrevaló lehet (legalábbis a liga tulajdonosai szerint mindenképp) a maga módján. Az ágy a futamokon látható Racer4 típus alapján készült. A DRL szimbólumával díszített fekvőhely a rendelési felület szerint...

...a legjobb karácsonyi meglepetés a következő generáció adrenalinfüggőinek.

Mi elhisszük, ha mondják. Amit már kevésbé könnyű megemészteni, az az ágy ára, ha ugyanis valaki szeretne egy ilyen drón fekvőhelyet, nem kevesebb mint 8 millió forintot kell kicsengetnie. Az óceánon inneni szülők azonban megnyugodhatnak, az ágy ugyanis csak az USA határain belül rendelhető.

A hatalmas búvóhely opcionálisan egy tévével is bővíthető, ez azonban nincs az árban, ahogy a párnák, takaró, de még a matrac sem, ami azért meglepő, látva a termék árcéduláját. A versenyautós ágyakkal szemben itt viszont legalább nem kell attól tartania a szülőknek, hogy a gyerek fejében megszületik az asszociáció az autóba való beszállás és a pihentető alvás között. Mindenkinek a kedves egészségére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.