Hirdetés

Ez a fényképező béna rajzokat nyomtat a fotóidból



|

A Draw This egy DIY fényképezőgép, amely vacak rajzokat csinál azokról a dolgokról, amelyeket lefotózunk.

Hirdetés

Egyes fényképezők jobb képet csinálnak, mások rosszabbat. Vannak olyanok is, amelyek azonnal kinyomtatják a képeinket, mondjuk Polaroid-stílusban. Aztán itt van a Draw This. 

Hirdetés

A Draw This egy DIY fényképező, amely mesterséges intelligencia segítségével azonosítja a fotóinkon lévő elemeket. Ezután egy vonalakból összerakott rajzot is nyomtat a képekből. 

Az eszköz meglepően egyszerű, már-már béna rajzokat nyomtat, annak megfelelően, hogy mit fényképeztünk le. Az emlékek megőrzéséhez elég rossz választás, ennek ellenére meglehetősen figyelemreméltó projekt, ami érdekes módon kombinálja a modern technológiákat. 

A fényképezőt Dan Macnish fejlesztette. Egy Raspberry Pit használ kamerával, 16 GB-os SD-kártyával, nyomtatóval és kartonházzal. A trükkös részt a Google képfelismerője és a Google quickdraw adathalmaza oldja meg. A githubon lévő információk segítségével bárki építhet egy Draw This fényképezőt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.