Hirdetés

Ez a Galaxy Note 8 eleje



|

Előkerült egy videó, amelyben állítólag a Samsung Galaxy Note 8 előlapi panelje látható.

Hirdetés

A Samsung következő nagy dobása a Samsung Galaxy Note 8 lesz, amely a várakozások alapján már a 2017-es IFA előtt bemutatkozik. 

Hirdetés

Bár ez még hónapokra van, a szivárgások sosem kezdődhetnek el elég hamar. Várhatóan a következő hetekben egyre több információ, kép és videó kerül majd elő. 

Ezúttal egy olyan tűnt fel, amelyen állítólag a Galaxy Note 8 előlapi panelje látható. Elég nagynak tűnik, és az eddigi pletykák alapján valóban az lesz, 6,3 hüvelykes. 

A szó-beszédek alapján a Samsung dupla kamerát rejt el a Galaxy Note 8 hátlapján. Emellett az S Toll is extra lesz a Galaxy S8-hoz képest, továbbá vannak olyan beszámolók, amelyek alapján a Samsung beszállítói végre megoldották, hogy az ujjlenyomat-olvasó a kijelzőbe kerülhessen, és ne a hátlapra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.