Hirdetés

Ez a kábel bármilyen mobilt feltölt



|

Cserélhető mágneses töltőfej, rozsdamentes acél kivitel és réz kábel jellemzi az Anchor Cable-t.

Hirdetés

Az elmúlt években sokszor és sokan tapasztalhatták, hogy nem minden töltőkábel egyforma, a minőséggel pedig gyakran vannak komoly gondok. A kábelek nem feltétlen túl strapabíróak vagy tartósak. 

Hirdetés

Egy Kickstarter-projekt változtatna ezen, és egy extrém mértékben tartós megoldást adna a felhasználók kezébe, ami ráadásul bármilyen eszköz töltéséhez használható. 

Az Anchor Cable projekt hamarosan sikeresen zárul, azonban a gyártás kezdete előtt még lehetőség van kedvezményes áron foglalni belőle. 

A töltőkábel mágneses véggel rendelkezik, aminek hála USB-C-s, microUSB-s és Lightning csatolós töltőfejjel is használható. A másik oldalon egy fix USB-A csatoló található. 

Az Anchor Cable egyébként rozsdamentes acél burkolatot kapott, és réz kábelre épít, vagyis igen strapabíró. 

27 fontos árával nem a legolcsóbb, mindenesetre alkalmas lehet bármelyik kábelt leváltani. Elvileg 2018 januárjában szállítják. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.