Hirdetés

Ez a külső hűtő valószínűleg nagyobb, mint a PC-d



|

A két és három ventilátoros AIO-k ideje lejárt, mostantól a gépház méretű hűtés a minimum elvárás!

Hirdetés

Minden gamer tudja, hogy az eszközeinek hűtése legalább annyira fontos, mint azok specifikációja. A konzolosoknak ezzel kevésbé kell foglalkozniuk, nekik általában elég a gépük tisztaságára odafigyelniük, a PC-sek azonban kedvükre mókolhatnak a különböző megoldásokkal, amiben most a Bykski új eszköze lehet a következő szint. A B-1080-CEC-X olyan megoldás, amihez foghatóval eddig leginkább csak egyedi modok alkotói éltek.

Az előre összeállított, más néven AIO hűtések között a legdurvábbak is általában három darab 120 mm-es ventilátorral temperálják a radiátoron átáramló, felmelegedett folyadékot. A Bykski új kategóriát teremtő szerkezete viszont 9 darab 120 mm-es ventilátort hasznosít, így nyilvánvalóan nincs helye még egy torony gépházban sem.

Hirdetés

A telepítés mondjuk egyszerű, eltekintve attól, hogy egy méretes doboznak kell helyet találnunk a gépházunk mellet. A cucc egyszerűen csatlakoztatható már kiépített, egyedi vízhűtésekre, és alkalmazható önállóan is, hogy például csak a CPU-t hűtse. A pumpa egyébként 700 litert mozgat meg percenként, a csomag pedig még modoláshoz is tartalmaz apróságokat. Egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy mainstreammé váljon a hardverek amatőr overclockolása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.