Hirdetés

Ez a kütyü gyorsan felokosítja az otthoni világítást



|

Egyedi és praktikus, okosotthonokba való megoldás az iDevices Dimmer Switch.

Hirdetés

Az iDevices Dimmer Switch egyike az iDevices legújabb termékeinek, amely az okosotthonokban jelenthet hasznos segítséget. A prémium integrált termékek világához illően ez a kiegészítő is okosabbá teszi a lakást, ráadásul együttműködik az Apple HomeKit, az Amazon Alexa és a Google Assistant rendszerekkel. 

Hirdetés

A falba építhető vezérlőt nem csak a DIY jellegű dolgokat kedvelő barkácsrajongók értékelik majd, hanem az okosotthonok tervezői és megépítői is. Elvileg ez az egyetlen hub nélküli okoskapcsoló, ami a Sirivel, az Alexával és a Google Assistant megoldással is működik, egyetlen termékben. 

Ennek hála a lakás platformfüggetlenül okosítható, méghozzá számos extra berendezés nélkül. Az újdonság az iDevices Wall Switch, Wall Outlet és Thermostat megoldásokkal is kompatibilis. 

Természetesen a világítás testre szabott mértékben halványítható és vezérelhető az új kapcsolóval, és gyakorlatilag bármilyen lakás falába beépíthető, majd hozzákapcsolható a meglévő világítási rendszerhez. Egyszerű telepítés és testre szabható éjjeli LED-es fény jellemzi a 99,95 dolláros terméket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.