Hirdetés

Ez a láncfűrész PC minden horrorrajongó álma



|

Egyszerre véres láncfűrész és egy bitang gamer PC. Tökéletes párosítás.

Hirdetés

Amikor gépházat keres magának az ember az új gépéhez, megannyi lehetőség közül válogathat. Valami ultrakompakt a cél? Esetleg a minél jobb légáramlat elérése? Fontos, hogy beférjen egy ATX alaplap, vagy valami kisebb is elég? Nagyon fontos kérdések, egy azonban biztos: egyik boltban kapható ház sem hozza úgy a frászt az emberre, mint ez a láncfűrész PC.

Nagyon szeretünk szemezgeti a különleges PC-k között, hiszen ezek amellett, hogy elképesztő teljesítménnyel bírnak, még őrült jól is néznek ki. A következő PC például azzal tűnik ki, hogy bárkire rá tudja hozni a frászt, pusztán a megjelenésével.

A Láncfűrész PC-t az Nvidia GeForce hivatalos Twitterén osztották meg, így nem is kérdés, hogy egy Founder's Edition RTX 3080-as került a gépbe.

Hirdetés

A konfiguráció további részeit sajnos nem ismerjük, az viszont a rövid videóból is világosan látszik, hogy a készítője minden részletre figyelt, még a fűrész lánca is a lóg, ahogyan annak lennie kell. Na persze egy kis vérre emlékeztető piros festék nélkül nem lenne az igazi, így az is került mindenhova az egész szerkezeten.

Staszek "Tips" Wiertelak, aki a Láncfűrész PC-t is készítette, korábban egy elképesztően menő hordás kalapácsba is eldugott már egy konfigot. Nézz bele, egészen elképesztő munka!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.