Hirdetés

Ez a porszívó lézeres érzékelővel fedezi fel a koszt, és igazodik hozzá



|

A Dyson V15 Detect modell a kosz mennyiségétől függően a szívóerő növelésére is képes, egészen új élményt nyújt így az unalmas házimunka a kütyüőrülteknek.

Hirdetés

Új vezeték nélküli porszívó készüléket mutatott be a Dyson, amely dizájnjának köszönhetően szinte szórakoztatóvá válik a takarítás. A csúcskategóriás Dyson V15 Detect modellbe a gyártó legújabb fejlesztései kerültek, amelyeknek köszönhetően az első tesztek alapján a por részecskék akár 99,99%-a feltakarítható.

A 700 dollárba kerülő V15 Detectben egy zöld fényt kibocsátó lézer dióda dolgozik, amely bármilyen felületen felfedi a port. Továbbá a beépített szenzorok azt érzékelik, hogy takarítás közben mekkora koszmennyiséggel állunk szemben.

Hirdetés

Amikor a gép nagyobb port érzékel, automatikusan magasabb szívási erőre kapcsol, hogy könnyebb legyen a munka. Ezt természetesen a beépített kijelzőn is nyomon követhetjük takarítás közben:

A vezeték nélküli porszívó akár egy órán keresztül is bírja töltés nélkül, az eco módnak hála pedig kevesebb energiát fogyaszt abban az esetben, ha kevesebb koszt kell feltakarítani. 

A brit gyártó emellett bemutatta a 800 dolláros Dyson Outsize modellt, amely a korábbi gépekhez képest 25%-kal szélesebb takarító fejjel és másfélszer nagyobb portartállyal rendelkezik. Elérhető még továbbá a 400 dollárba kerülő Dyson Omni-Glide, vagyis egy vékony, hosszú modell, amely tisztítófeje minden irányban könnyedén mozgatható, és szűk helyek takarítása is egyszerűbb a rugalmasságnak köszönhetően.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.