Hirdetés

Ez a rendhagyó okosóra két kijelzővel ér el hosszabb üzemidőt



|

A TicWatch Pro másodlagos kijelzője átlátszó, és alig fogyaszt energiát - a fontosabb adatokat azért ilyen módban is kiírja a Wear OS-t futtató okosóra.

Hirdetés

A legtöbb okosóra akkumulátora kicsi, hiszen ellenkező esetben vastag és nehéz lenne maga az okosóra. Ez azt jelenti, hogy nem ritkán naponta kell ezeket feltölteni. Az üzemidő meghosszabbítására jól bevált módszer a kijelző kikapcsolása, amely csak akkor aktiválódik, ha ránézünk. A Mobvoi azonban ennél praktikusabb megoldást választott. 

Hirdetés

Az új TicWatch Pro okosóra két kijelzővel rendelkezik. Amikor nincs aktív használatban, akkor az elsődleges kijelző energiatakarékossági okokból lekapcsol. Van azonban egy másodlagos, átlátszó kijelzője is a viselhető eszköznek. Ez nagyon alacsony fogyasztású, de a főbb adatokat azért kiírja: fitneszes statisztikák, töltöttségi szint, pulzus, idő, stb... Gombnyomásra lekapcsol az átlátszó kijelző, és életre kel az elsődleges panel. 

Az okosóra a Google Wear OS rendszerét futtatja, támogatja az NFC-s mobilfizetést, és idén nyáron, 300 dollárért jelenik meg. A Mobvoi becslései szerint az okosóra 2 napos üzemidőt garantál, de az okosfunkciókat letiltva takarékos módban akár 30 napig is elvan egy feltöltéssel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.