Hirdetés

Ez a robot mindent kivasal helyetted



|

Az Effie megszabadít minket egy kellemetlen feladattól.

Hirdetés

A ruhák vasalása általában senkinek nem tartozik a kedvenc feladatai közé, még akkor sem, ha van, aki jobban utálja összehajtogatni a kimosott ruhákat. Az Effie nevű startup robotja azonban besegít a kellemetlen feladatba. 

Hirdetés

Az Effie nevű robot 699 angol fontba kerül, és képes egyszerre 12 ruhadarabot kivasalni helyettünk, automatikusan. A fejlesztők szerint az eszköz képes továbbá megszárítani a vizes ruhákat, és eltávolítja a bennük rejlő szagokat is. 

Bónusz, hogy az Effie boldogul a kényes ruhákkal, és bármit képes gőzölni vagy felfrissíteni is indulás előtt. 

A nagyjából könyvespolc magasságú eszköz 12 vállfával rendelkezik, és bármilyen méretű ruhát befogad. Belül a gőz és a hő megfelelő kombinációval érik el, hogy a nyomást alkalmazó rendszer kisimítsa a ruhák felületét. Többek között a pamut, a selyem és a farmer sem gond a robotnak. 

A gépen mindössze egy startgomb van, de a mobilos appon keresztül is tájékoztat minket a vasalás státuszáról. Az appon belül illatosítókapszulák is rendelhetőek, ezek extra frissességet adnak a ruháknak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.