Hirdetés

Ez a szoftver segít, hogy hatékonyabban tarthasd karban a rendszert



|

Szédítően sok szolgáltatást zsúfoltak az IObit legújabb rendszerkarbantartó alkalmazásába, de kérdés, hogy tényleg hasznos-e mindegyik.

Hirdetés

Megéri gondoskodni a PC-den futó operációs rendszerről, cserébe jó teljesítményt, adatbiztonságot és stabil működést várhatsz el. Ha azonban minden feladatra külön alkalmazást használsz, a rendrakás időigényes és bonyolult lehet. Az IObit szoftvere ebben lesz nagy segítségedre.

Rendszermindenes

Nem túlzó az Ultimate megjelölés az IObit legfrissebb rendszerkarbantartó programjának nevében, itt ugyanis több lapra osztva szinte mindent megtalálsz, amire szükséged lehet.

Hirdetés

Mindjárt az első lapon egy vírusirtó köszön rád, amely a valós idejű védelem mellett a zsarolóvírusoktól és a böngészőn keresztül érkező támadásoktól is megóv. Tűzfal és bonyolult, preventív védelmi technológiák nem képezik részét, de a semminél azért fényévekkel jobb. A Gondozás lapon rendszertakarítást végezhetsz egyetlen kattintással.

Szerencsére a vizsgálatot követően akár egyesével is kiválogathatod, rendszered mely részeit javítsa a program. A gyorsítási funkciók közül kettő más IObit programok telepítését ajánlja fel, ezzel szemben a Turbo Boost hasznos, ugyanis profilalapú rendszerbeállítást tudsz aktiválni, legyen szó munkáról, játékról vagy energiatakarékos használatról. Az Indítópult-optimalizálóban láthatod, hogy a felhasználók hány százaléka tiltotta le vagy késleltette az adott programot.

A Szoftverfrissítő-modul segít a telepített programokat naprakészen tartani, az Eszköztár és a Műveletközpont lapok viszont némiképp csalódást okozhatnak. Ezekben is rengeteg funkciót találsz, ám szinte mindegyik külön program telepítését vonja maga után. Érdemes még a Beállításokba is ellátogatni, ahol minden modul funkcionalitását aprólékosan testreszabhatod.

Ha szeretnéd ezt, valamint további remek teljes verziós programokat, biztonsági szoftvereket és értékes PC-játékot ajándékba kapni, akkor szerezd be a 2021/03-as PC World magazint!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.