Hirdetés

Ez a vízforraló már csak iPhone-nal működik



|

150 dollárért cserébe az iKettle az ágyból is bekapcsolható.

Hirdetés

A vízforralók használata elég egyszerű dolog, sőt, igazából bármilyen más módon sem bonyolult vizet forralni: tegyük bele valamibe, és melegítsük fel. 2017-ben azonban már mindennek az internetre kapcsolva kell működnie, elvégre csak így lehet trendi, és drágább, mint a többi termék. 

Hirdetés

Az iKettle például ébredés után egyből értesítést küld a felhasználó iPhone készülékére, aki pedig az ágyból, a mobilról kapcsolhatja be a vízforralót. 

Amerikában 150 dollárért már kapható az újdonság, amihez egy iPhone-t kell párosítani. Ezután bármilyen hőmérsékletű vizet tud forralni. A rozsdamentes acél burkolaton egyébként nincs is más gomb, csak visszajelző LED-ek. 

A vízforralás tehát jövőre már nem lesz olyan egyszerű egy okosotthonban: 2,4 GHz-es WiFi-hálózat és iPhone is kell hozzá. A vízforraló viszont szól, ha elkészült, tehát később is ráér kikelni az ágyból. Kár, hogy a vizet nekünk kell beletölteni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.