Hirdetés

Ez az androidos böngésző már a háttérben is lejátssza a YouTube-videókat



|

Hasznos funkcióval újított a Brave Browser, amit viszont kidobhat ezért a Play Áruházból a Google.

Hirdetés

A Brave egy olyan mobilos webböngésző, amelyet Android rendszerre terveztek, és beépített reklámblokkolót is kínál. Mindeddig erre épített a böngésző, amely egyébként Brendan Eich, a Mozilla társalapítójának nevéhez fűződik. 

Hirdetés

A Brave most azonban érdekes új funkciókkal bővült, amelyeknek hála akár a Chrome vagy a Firefox böngészőkkel szemben is vállalható alternatívává lépett elő. Ami azt illeti, olyan hasznos dolgot is tud, amiért a Google kirúghatja a Play Áruházból. 

A böngésző képes ugyanis a YouTube-videók lejátszására a háttérben, olyankor is, amikor a YouTube a háttérben van. Ez a funkció akkor is működik, ha valakinek nincs YouTube Red-előfizetése. 

Természetesen vannak olyan appok, amelyek képesek a YouTube-videókat előfizetés nélkül is a háttérben streamelni, de a NewPipe, az iYTBP és a hasonló megoldások nincsenek fent a Google Play Áruházban, valószínűleg azért, mert megszegik a Google előírásait. 

A Brave ugyanakkor nem csak a YouTube-videókat tudja lejátszani a háttérben, hanem bármilyen videót, bármilyen oldalról lejátszik a háttérben. Mindehhez csupán engedélyezni kell a funkciót az app beállításaiban, a Media menüpont alatt. Ezután a hang akkor is szól, ha appot váltunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.