Hirdetés

Ez az igazi Huawei Mate 10



|

Evan Blassnak hála előkerült egy újabb kép, ami szinte biztos, hogy a végleges Mate 10-et mutatja.

Hirdetés

Meglehetősen nagy izgalmat és várakozást generált mostanra a Huawei Mate 10, amellyel mi is kiemelten foglalkoztunk az elmúlt hetek során. A készülékről több szivárgás és kémfotó is előkerült, most azonban maga Evan Blass szivárogtatott

Hirdetés

Aki találkozott már a névvel, az tudja, hogy Evan Blass a megjelenés előtt néhány héttel szokta közzétenni az effajta renderelt képeket, amik általában 100 százalékban pontosak és hitelesek, vagyis a végleges verziót ábrázolják. Valószínűleg ez most is így van. 

A Huawei Mate 10 hivatalosan október 16-án mutatja meg magát, és olyan lesz a kínai cégnek, mint a Galaxy Note 8 a Samsungnak. A pletykák egyébként arra utaltak, hogy ez lesz a márka első keret nélküli kijelzős készüléke, de a renderelt képen azért van káva a panel körül. Ennek ellenére tény, hogy nagyrészt kijelző az előlap, ahogyan a Mate 9-nél volt tavaly. 

A Kirin 970-es csúcslapka elsősorban a gyorsabb dupla kamera terén hozhat nagy javulásokat, illetve a mesterséges intelligenciára építő funkciókban. Az Android Oreo rendszerre az EMUI kezelőfelületet húzzák majd. 

Az 5,9 hüvelykes kijelző alatt 6 GB RAM és 64 GB tárhely kaphatnak helyet, és nem hiányzik majd a jackcsatlakozó sem az USB-C port mellől. 

A Huawei népszerűsége igen nagyot nőtt az elmúlt év során, és a legutóbbi negyedévben több készüléket adott el a cég, mint az Apple. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.