Hirdetés

Ez az LG tévé segít, hogy teljesen megszabadulj a ronda kábelektől



|

Az LG M3 doboza vezeték nélkül továbbít akár 4K 120 Hz-es képet is az ettől független, akár 9 méter távolságba is helyezhető kijelzőre.

Hirdetés

Egyelőre az OLED uralja a CES 2023-at, de a Las Vegas-i kiállítás egész héten tart, jöhetnek még izgalmas bejelentések. Az LG első körben olyan tévékészülékeket jelentett be, amik akár 70 százalékkal nagyobb fényerővel képesek világítani, de ezeknél sokkal izgalmasabb az LG OLED M3, egy 97"-es képátmérővel rendelkező csúcstévé, aminek legfontosabb extrája, hogy nem a kijelzőhöz kell külső eszközeinket csatlakoztatni, hanem egy azzal vezeték nélkül kommunikáló dobozhoz.

A dobozt akár 9 méterre is elhelyezhetjük, és a jeltovábbítást nem zavarja meg, ha a szobában emberek és állatok közlekednek - ezt a CES-en is sikerült bizonyítani.

Hirdetés

Játékosoknak jó hír lehet, hogy a rendszer gond nélkül visz át 4K-s felbontású és 120Hz-es frissítésű képet is. A dobozon három HDMI 2.1 port található, az OLED M3 támogatja a Dolby Visiont, a Dolby Atmost, hangutasításokat, illetve az Nvidia G-Sync technológiáját. Az áráról és a megjelenés várható időpontjáról még nincs információ, de valószínű, hogy milliókat kell majd érte kiadnunk - de mindenképp többet, mint amennyit a vezetéknélküliség megérhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.