Hirdetés

Ez az okosgyűrű mindent megcsinál



|

Segít fizetni, feloldja a PC zárolását, kinyitja a lakást és az autót, és még a jelszavakat is tárolja a Token Ring.

Hirdetés

Megérkezett az új Token Ring okosgyűrű, ami képes rengeteg dolgot feloldani és hitelesíteni. Az NFC-vel és Bluetooth-szal szerelt viselhető eszköz mobilfizetésre és jegyek kezelésére is alkalmas, és bár egyes funkciókhoz idő vagy extra hardver kell még, gyakorlatilag bármire jó a Token Ring. 

Hirdetés

A vízálló kütyüt kéthetente kell tölteni, rendelkezik ujjlenyomat-olvasóval, ami hitelesíti a felhasználót. Az optikai szenzor eközben zárolja az adatokat, amint a gyűrűt leveszi a viselője. 

Hat méretben létezik, az induktív töltéssel működő gyűrű optimális esetben akár hat hétig is kihúzza akkuról. Különböző gesztusvezérlésekre is alkalmas, ráadásul a Token együtt dolgozott a Microsofttal, a MasterCarddal és a Visával, vagyis a mobilfizetés és a Windows 10-es PC-k feloldása egyaránt gyerekjáték a gyűrűvel. 

A londoni közlekedésben a jegyeket is kiváltja az eszköz, egy-egy extra hardverrel pedig az autó és a lakás kinyitására is alkalmas. 

Bár ahhoz, hogy minden területen működjön, extra hardverekre és némi időre (fejlesztések, támogatások) lesz szükség, sok lehetőség rejlik a 249 dolláros újdonságban, aminek a szállítását decemberben kezdik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.