Hirdetés

Ez az őrült kiegészítő négy kazettát kapcsol egyszerre a Game Boyhoz



|

Nem néz ki jól, de legalább sok értelme sincs ennek a sufni kiegészítőnek.

Hirdetés

1998-ban még eldobtuk a Game Boytól és a Game Boy Colortól az agyunkat, manapság viszont épp abban van a varázsuk, hogy egyszerű, könnyen fogyasztható, mégis remek élményt biztosítanak. Két gombnyomás, és már indulhat is a játék, ha pedig váltanánk, csak kazettát kell cserélni.

Ez mondjuk már nem annyira egyszerű, hiszen néhány cím is komoly helyet képes elfoglalni például egy táskában, így hát itt egy remek eszköz, ami még sokkal nehezebbé teszi a nosztalgiázni vágyók időtöltését.

A Game Boy és a Game Boy Color játékaihoz nem ritka, hogy külön táskát tartanak fenn a játékosok, aki azonban nem problémázik a jogilag nem teljesen tiszta megoldásokon, egy egyszerű memóriakártyára is rápakolhat végtelen mennyiségű ROM-ot, hogy egy megfelelő átalakítót alkalmazva másodpercek alatt férjen hozzá akár a Game Boy összes játékához.

Hirdetés

De mi van azokkal, akik a mutáns megoldásokat kedvelik, és nem szempont számukra sem a komfort, sem az esztétika? Nekik lett kitalálva az alábbi, négyirányú Game Boy játékváltó, ami az eddigi legbonyolultabb megoldás a problémára.

Az óriáskerék tulajdonképpen egy túlbonyolított híd, ami négy különböző Game Boy kazetta befogadására képes, a játékváltás azonban nem olyan egyszerű, mint az elsőre gondolhatnánk. Forog, így lehet játékot váltani, működés közben azonban nem alkalmazható, így a forgatás előtt ki kell teljesen kapcsolni a Game Boyt, majd miután megfelelő irányba forgattuk a váltót, újraindulhat a móka.

A videóban jól látható, hogy kézi használatra alkalmas maradt a konzol, és a kiegészítő valószínűleg túl nagy súlyt sem ad hozzá, mégsem látjuk, hogy ennek valóban lenne bármi haszna. Ellenben a Game Boy sokszínűségének egy tökéletes példája a kiegészítő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.