Hirdetés

Ez derült ki eddig a Honor 8X Maxról



|

Szeptember 5-én mutatkozik be a Honor 8X és Honor 8X Max - ez utóbbiba Snapdragon 660-as chip kerül.

Hirdetés

A Honor már hivatalosan is megerősítette, hogy hamarosan két új középkategóriás okostelefont mutat be. A Honor 8X és a Honor 8X Max konkrétan szeptember 5-én érkeznek meg. 

Hirdetés

Képek már korábban is érkeztek az új modellekről, illetve olyan mérési eredmények is, amelyek a specifikációkról árulkodtak. Az viszont eddig nem volt tiszta, hogy milyen chip kerül az újdonságokba. A Weibón megjelent információknak hála most már tudjuk, hogy a Honor 8X Max a Qualcomm Snapdragon 660-as lapkájával jön, ami 8-magos processzort jelent. 

A szivárgások megerősítették továbbá, hogy az újdonságba 4 GB RAM kerül, a kijelző felbontása pedig 2244 x 1080 képpontos lesz. Ez elég szokatlan érték, de van rá magyarázat: a készülék képernyőjébe belóg majd egy viszonylag kicsi, vízcsepp alakú szenzorsáv. 

Maga a kijelző egyébként 7,12 hüvelykes lesz a Honor 8 Max készüléken, míg a normál 8X-en valamivel kisebb. A nagyobb modell dupla kamerával és 4900 mAh-s akkumulátorral érkezhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.