Hirdetés

Ez lehet a Google Pixel Slate



|

Kiszivárgott a Google Chrome OS rendszert futtató táblagépe, ami elvileg holnap mutatkozik be.

Hirdetés

Holnap késő délután kezdődik a Google idei nagy hardveres bemutatója, de sajnos nem igazán maradt semmilyen meglepetés. Igazából majdnem minden kiszivárgott már előre az új zászlóshajókról, és az azokat kísérő termékekről is sokat hallottunk. A jelek szerint a Google az első Chrome OS-t futtató táblagépét sem tudta titokban tartani. 

Hirdetés

A MySmartPrice ugyanis képeket közölt a tábláról. Ezek adják eddig a legjobb képet a Nocturne kódnéven is emlegetett eszközről. 

A Pixel Slate 3:2-es képarányú kijelzőt kap majd, elvileg 3000 x 2000-es felbontással. A tippek szerint többféle processzor kerülhet bele, a kínálat alját a Celeron 3965Y, a csúcsát a Core i7-8500Y jelenti majd. Ehhez 8 vagy 16 GB RAM, USB-C port, sztereó hangszórók, digitális toll és opcionális billentyűzetes tok járnak. 

Természetesen nem ez lesz az első Chrome OS-t futtató tablet. A HP Chromebook x2 és az Acer Chromebook Tab 10 megelőzte a Google megoldását. Ez lesz ugyanakkor a Google első olyan Chrome OS-t futtató eszköze, amelyet alapvetően érintéses és tollal való használatra terveztek. 2015 óta ráadásul táblagépe sem volt a Google-nek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.