Hirdetés

Ez lehet a Samsung Galaxy Watch utódja



|

Akár már február 20-án debütálhat a Galaxy Sport, ami a jelenlegi feltételezések alapján a Galaxy Watch utódja lehet.

Hirdetés

A Samsung valóságos dömpingre készül február 20-án. Nem elég, hogy bemutatkozik a Galaxy S10E, a Galaxy S10 és a Galaxy S10+, elvileg a hajlékony Samsung Galaxy Fold is ekkor debütál. Az OnLeaks és Steve Hemmerstoffer információi és az FCC adatbázisa alapján ezeket a készülékeket új okosórák is kísérhetik

Hirdetés

Az FCC-nél mellékelt rajzok még az új modellek méreteit is elárulják. Az új Samsung okosórák SM-R500 és SM-R500X modellszámokkal jelennek majd meg. A jelenlegi feltételezések szerint a Galaxy Sport néven várható modellek igazából a Galaxy Watch utódjai lesznek. 

A hátlapon számos szenzor látható, és mivel a gyártó belsőleg Pulse kódnéven hivatkozik az órákra, ezért biztos, hogy az aktivitásmérés és az egészséggel kapcsolatos funkciókra nagy hangsúlyt fektetnek. 

A renderelt képeken egyébként nem látszik, hogy a számlap külső gyűrűje forgatható lenne, pedig ez a Samsung okosórák védjegye volt mostanában. Ennek ellenére nem kizárt, hogy ott lesz a terméken ez az elem is. Az FCC adatbázisa egyébként egy vezeték nélküli töltőpadra is utal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.