Hirdetés

Ez lehet az új Google Pixel



|

Evan Blass szivárogtatott, vagyis jó eséllyel valóban az igazi Google Pixel 2-t látjuk.

Hirdetés

A Google várhatóan két új okostelefont mutat be idén ősszel. Ezek a Google Pixel és a Google Pixel XL folytatásai lesznek, és bár konkrét nevük még nincs, lehet, hogy egyszerűen Pixel 2 és Pixel XL 2 jelzéssel érkeznek. 

Hirdetés

A pletykák sok dologban egyeznek, sok dologban eltérnek, azonban sok mindenre fényt derít Evan Blass legutóbbi szivárogtatása. A tőle érkező képek általában a valódi készülékeket ábrázolják, vagyis szinte biztosra vehetjük, hogy ezt mutatja be a Google ősszel. 

Az új modell hátulja továbbra is félig üveg, félig fém borítású, azonban az üveg rész kisebb lett, és nem veszi körbe az ujjlenyomat-olvasót. A gyártásért ezúttal is az HTC felelhet. 

A Pixel XL 2-t eközben úgy néz ki, hogy az LG gyártja, keskenyebb kerettel a kijelző körül - tehát a két eszköz nem lesz egyforma dizájnban. 

A Pixel 2 Blass szerint sztereó előlapi hangszóróval újít (vagyis hozza vissza a Nexus 6P-ről azt), a ház pedig nyomásérzékeny lesz, épp, mint az HTC U11-nél. A legutóbbi pletykákkal egybehangzóan ezúttal is arról hallani, hogy a jackcsatlakozóval az Apple és az HTC után a Google is leszámol. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.