Hirdetés

Ez lenne a Nokia 9?



|

A renderelt képek közel keret nélküli kijelzőről árulkodnak, valamint a jackcsatlakozó hiányáról.

Hirdetés

A HMD Global elvileg nem dob piacra új androidos zászlóshajót idén, tehát a csúcs-Nokia a Nokia 8 marad. Aki a Nokia 9 közeli megjelenésére számított, annak csalódnia kell. A Nokia 2, 7 és 9 csak a jövő év elején futnak be. 

Hirdetés

Míg a Nokia 2-ről gyakorlatilag minden kiszivárgott, addig a Nokia 9-ről igazából nem sok került elő. Az OnLeaks azonban most renderelt képeket és videót tett közzé a HMD Global közelgő új zászlóshajójáról. 

A CAD-fájlok alapján renderelt tartalmak persze nem biztos, hogy 100 százalékban pontosak, de azért jelzik, hogy mire számíthatunk. Lesz például USB-C port, és a HMD Global is száműzi a jackcsatlakozót. 

Elvileg 5,5 hüvelykes, QHD-s kijelzőt kap majd a Nokia 9, hátsó ujjlenyomat-olvasóval és dupla kamerával. A kijelző körül futó keret minimális lesz. A 140,9 x 72,9 x 7,5 milliméteres készülék legvastagabb pontja a kameráknál lesz, ott 8,9 milliméter vastag lesz az okostelefon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.