Hirdetés

Ez lenne a OnePlus 7?



|

Kiszúrtak egy rejtélyes prototípust, ami akár a közelgő, Snapdragon 855-re építő OnePlus 7 is lehet.

Hirdetés

A OnePlus 6T a megjelenése óta elképesztően népszerűnek bizonyult. Mindjárt itt van viszont 2019, a OnePlus pedig a szokásainak megfelelően hamarosan piacra dobja az új modellt. 

Hirdetés

A OnePlus 7 és a másik, 5G-s modell persze csak a második negyedévben jelennek meg, azonban egy szivárgás már betekintést enged a színfalak mögé. Előkerült ugyanis egy prototípus Ishan Agarwal jóvoltából. A képet a jelek szerint egy megbeszélésén, a gyártó főhadiszállásán készítették. Míg Pete Lau ügyvezető renderelt képeket tartalmazó prezentációt mutat be, addig az egyik dolgozó egy fehér prototípust tart a kezében, az asztalon pedig egy piros látható. 

Állítólag a képeken látható okostelefon külsején jelenleg is dolgoznak, vagyis a végleges verzió lehet, hogy teljesen másképp néz majd ki. Amennyiben mégis kitartana emellett a gyártó, akkor az jelentős irányváltást jelentene az eddigi dizájnvonalhoz mérten. 

A legutóbbi megjegyzések szerint legkorábban májusban debütálhat a OnePlus 7 és az 5G-s OnePlus mobil. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.