Hirdetés

Ez lenne az Apple következő rendezvényének dátuma?



|

A Bloomberg egyik újságírója tudni véli a tavaszi rendezvény dátumát.

Hirdetés

A Bloomberg irányából általában megbízható szivárgások érkeznek - míg a videojátékipar eseményeiről Jason Schreier számol be idő előtt, az Apple tervei kapcsán Mark Gurman az, aki meglepően jól értesült. A napokban beszélt arról, hogy a gyártó tavaszi eseményére mikor kerül sor, és milyen eszközök mutatkozhatnak majd be.

Gurman úgy tudja, a március 8-ai dátumot lesz érdemes felírni, és az is biztos, hogy egy újabb, kizárólag virtuálisan zajló eseményt kísérhetünk figyelemmel.

Hirdetés

Ennek keretében mutathatják be a harmadik generációs iPhone SE-t, mely külsőre elődjéhez fog hasonlítani, viszont A15-ös, 5G-képes chipet, valamint jobb kamerákat kap. Szintén itt debütálhat az iPad Air 5, ugyancsak A15 Bionic chippel, frissített, a Center Stage funkciót támogató (tehát a mozgó embereket követni képes) kamerával, továbbá számíthatunk legalább egy új Mac-re.

A még nagyobb dobásokat szokás szerint az őszi eseményre tartogatják. Akárhogy is, mi beszámolunk majd mindenről időben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.