Hirdetés

Ez lenne az HTC nagy dobása?



|

Képek kerültek elő az HTC U okostelefonról, ami a gyártó idei zászlóshajójának ígérkezik.

Hirdetés

Az HTC még januárban árulta el, hogy nem lesz HTC 11-es okostelefon. Azonban azt is tudjuk, hogy nem az U Ultra a gyártó idei zászlóshajója. Ez Ocean kódnév alatt készül, és várhatóan rövidesen bemutatkozik. 

Hirdetés

A végleges neve elvileg HTC U lesz, és Evan Blassnak hála most az első igazi és hiteles képek kerültek elő a készülékről. 

Az eszköznek fényes borítása van, az ujjlenyomat-olvasó az előlapra került. Az okostelefon sarkait lekerekítették, a hátsó kamera pedig kicsit furcsának tűnik, de elképzelhető, hogy csak a kép miatt. 

Korábbi pletykák szerint az HTC U 5,5 hüvelykes, 2560 x 1440-es kijelzőt kap, Qualcomm Snapdragon 835-ös lapkával, 4 GB RAM-mal, 64 GB tárhellyel, 12 megapixeles hátlapi és 16 megapixeles előlapi kamerákkal. Az Android Nougatot futtató készülék különlegessége az érintésérzékeny oldala lehet. 

Egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenhet meg az HTC U, ami bár a gyártó idei zászlóshajójának ígérkezik, túlzás lenne az HTC 10 utódjának nevezni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.