Hirdetés

Ez lenne az HTC U11 Plus?



|

Renderelt képek és specifikációk is szivárogtak ki az új HTC csúcskészülékről.

Hirdetés

Nehéz megmondani, hogy - miután a mobilos divízióját eladta a Google-nek - az HTC hogyan folytatja majd a mobilpiaci szereplését. Elvileg nem vonul vissza a gyártó, ám könnyen lehet, hogy az HTC U11 Plus az utolsó zászlóshajója lesz. 

Hirdetés

A készülék elméletileg november 2-án hivatalosan is bemutatkozik, de most számos specifikáció és renderelt képanyag kiszivárgott róla az OnLeaks jóvoltából. 

A képek a CAD-tervek alapján készültek, és minden jel arra utal, hogy az U11-hez hasonlóan tükörszerű hátlapot kapunk. Elvileg a képernyő kerete vékony lenne, de a Samsung és az LG megoldásaihoz mérten elég vaskos a káva. 

Jackcsatlakozó ezen a készüléken sem lesz, és dupla kamera sem. A Snapdragon 835-ös SoC-t 4 vagy 6 GB RAM, illetve 64 vagy 128 GB tárhely egészíti majd ki. A kijelző 6 hüvelykes és QHD-s felbontású lesz, maga a készülék 158,2 x 74,6 x 9,1 milliméteres. Elvileg egy 4000 mAh-s akku kerül bele. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.