Hirdetés

Ez lenne az LG G7 eleje?



|

Előkerült egy renderelt kép a készülék elejéről, ami dupla előlapi kameráról árulkodik.

Hirdetés

Előkerült egy renderelt kép az LG G7 előlapjáról, ami ha hiteles, akkor érdekes dolgokról árulkodik. A kijelzőt körbeölelő keret kisebb, mint valaha, és a panel természetesen ezúttal is 18:9-es képaránnyal rendelkezik. 

Hirdetés

Az is kiderült továbbá a képről, hogy az előlapra dupla kamera kerül. A pletykák szerint az LG áprilisban dobná piacra az új modellt, később, mint megszoktuk. Ennek köszönhetően viszont nem kell beérnie a Qualcomm tavalyi csúcslapkájával, hanem már a vadi új Snapdragon 845-öt pakolhatja a zászlóshajóba. 

Tavaly a Qualcomm és a Samsung megállapodásának köszönhetően az LG G6 még nem kaphatott aktuális csúcslapkát, hanem be kellett érje a korábbi Snapdragon 821-gyel. Állítólag ezúttal nem történik ugyanaz, hanem már Snapdragon 845-ös SoC-t tesznek a G7-be. 

Az LG nemrég jelentette ki, hogy leáll az állandó mobilbejelentésekkel, és csak akkor dob piacra új modellt, ha azt szükségesnek tartja. Nem akarnak majd túllicitálni a riválisokon néhány napos különbséggel, illetve a G széria is megszűnik, és új néven folytatja - vagyis a G7 elvileg nem G7 lesz. Egyelőre úgy néz ki, hogy március közepén mutatkozhat be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.