Hirdetés

Ez lesz az Apple HomePod óriási hátránya



|

Úgy néz ki, hogy az Apple okoshangszórója nem engedi majd Bluetooth-on keresztül streamelni a zenét (vagy bármi mást).

Hirdetés

Egyre közeledik az Apple HomePod okoshangszórója, ennek ellenére csak most derült ki, hogy igazából nem lehet majd zenét (vagy bármi mást) lejátszani rajta Bluetooth-on keresztül. 

Hirdetés

Ugyan a HomePodban a legújabb, nagy hatótávolságú és alacsony fogyasztású 5.0-os Bluetooth-modul van benne, ennek ellenére ez az opció nem adott a visszajátszásokhoz. 

Az várható volt, hogy az Apple igyekszik megmaradni a zárt rendszerén belül, azonban ez abszolút meglepetésnek bizonyult. A megújult AirPlayen keresztül ugyan lehet majd streamelni, de Bluetooth-on át nem, még iPhone-ról sem. 

A további opciók közé tartozik az Apple Music, az iCloud-könyvtár, a Beats 1, illetve az egyéb tartalmak valószínűleg más streamingszolgáltatásokat jelentenek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.