Hirdetés

Ez lett volna a Lumia 960-as csúcstelefon



|

Fotókon látható, hogy milyen zászlóshajóval rukkolt volna elő a Microsoft.

Hirdetés

Alig, hogy arról hallottunk: a Microsoft egy új okostelefonon és a Windows Mobile átalakított kiadásán dolgozik; máris felbukkant egy csúcskészülék, ami nem kerülhetett piacra. 

Hirdetés

A mára gyakorlatilag kihalt Windows 10 Mobile pályafutását vitte volna tovább a Lumia 960, amelyet azonban már a bemutatója előtt elkaszáltak. 

A Lumia Northstar néven futott modell fotói Kínából kerültek most elő. Azonban ezt a prototípust a Microsoft a mai napig használja a Windows 10 Mobile fejlesztéséhez, mint az kiderült. 

Azt senki nem tudja biztosra megmondani, hogy a készülék piacra kerülés esetén Lumia 960 néven érkezett volna-e meg, de az biztos, hogy zászlóshajó lett volna. 

A dizájnnyelv a Lumia 950-et vitte tovább. A képek feliratai utalnak rá, hogy az alumínium házas eszközben Snapdragon 820-as lapka kapott volna helyet, QHD-s kijelzővel, 20 megapixeles PureView kamerával és sztereó előlapi hangszórókkal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.