Hirdetés

Ez már biztosan javíthatatlan a Pixel 2 XL-ben



|

Minden jel arra utal, hogy a készülék kijelzője a rosszul beépített polarizátor miatt olyan kékes.

Hirdetés

A Pixel 2 XL kijelzőjével sok gond van, a Google azonban mentené a menthetőt, szoftveresen. Így persze nem lehet mindent orvosolni - például azt sem, hogy bármilyen szögből kékes árnyalatú a panel. 

Hirdetés

Sokan tippelgettek az elmúlt héten, hogy ez mitől lehet, és most talán végre egyértelmű válasz is van. Az ok valóban a polarizátor, amelyet viszont olyan rossz minőségben építettek be, hogy ezt a furcsa elszíneződést okozza. 

A polarizátorok alapvetően remek kiegészítők az okostelefonokban: lehetővé teszik, hogy napszemüvegben is lássuk a képernyőt. A Google ezt külön ki is emelte a készülék bemutatójakor, mint fontos új funkciót. 

Sajnos a jelek szerint éppen ez a polarizátor okozza a gondok egy részét, például a kékes képernyőt. A tesztek során egy iPhone 8 Plus és egy eredeti Pixel készülékkel hasonlították össze. Az iPhone polarizátora sokkal jobb, az első Pixelnek pedig egyáltalán nincs ilyenje. 

A problémára megoldást csak egy új hardver jelent, esetleg a régi polarizátor újbóli, de pontosabb beépítése. Vagyis szoftveresen ez a gond javíthatatlan. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.