Hirdetés

Ez most a világ legjobb okostelefonja



|

A Consumer Reports szerint jelenleg a Samsung Galaxy S10+ számít a világ legjobb okostelefonjának.

Hirdetés

Az előrendelési rekordok után az eladási rekordokat is sorra dönti a világ számos meghatározó fontosságú piacán a Samsung a Galaxy S10 modellekkel, amelyekből az elemzők szerint csak idén gazdára talál majd több mint 60 millió darab. A Consumer Reports is kipróbálta, majd alaposan letesztelte a készülékeket, és arra jutott, hogy jelenleg a Galaxy S10+ a világ legjobb okostelefonja. 

Hirdetés

A Consumer Reports szerint az általuk tesztelt mobilok közül ennek van a leghosszabb üzemideje. A saját tesztjükön 39,5 órát mértek, ami 8 órával több, mint a korábbi csúcstartónál, a Galaxy Note 9-nél elért eredmény. A 4100 mAh-s akku mellett ez a fejlett rendszerchipnek is köszönhető. 

A szakértők szerint a készülék tripla hátlapi kamerája is nagyszerű teljesítményre képes. Az előlapi kamerákkal azonban nem voltak ennyire elégedettek, ahogy némi kritika érte a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasó teljesítményét is (pedig ez már fejlettebb, mint az optikai megoldások, amiket más mobilokban láttunk). 

A tesztek alapján a Galaxy S10+ nem csak gyönyörű, hanem különösen strapabíró is, és minden stresszteszten átment. 100 alkalommal ejtették el különböző szögekből, és az eszköznek nem lett baja. A víz alatti merülést is gond nélkül elviselte. Plusz pont járt a fordított vezeték nélküli töltés lehetőségéért is, még ha az nagyon lassú is. A Galaxy S10+ tehát nem hibátlan, de a Consumer Reports szerint a piac jelenlegi legjobb okostelefonja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.