Hirdetés

Ez sem marad a régi a Windows 11-ben



|

A Microsoft átalakította és kibővítette a PowerToys szoftvert.

Hirdetés

Maga a Windows 11 is új dizájnnal debütált, de a Microsoft több program megjelenésén is változtatott, hogy azok jobban passzoljanak az operációs rendszer kinézetéhez.

Elérhető lett az új, 0.49-es verziószámú PowerToys is, aminek egyrészt szintén megújult a kezelőfelülete, de más újdonságoknak is örülhetnek a felhasználók.

Hirdetés

Az új változat leglátványosabb változása egyértelműen a friss dizájn, de kaptunk egy olyan funkciót is, amit használva Windows 10-en és 11-en is lenémíthatjuk a mikrofonunkat, és kikapcsolhatjuk a webkameránkat, ez a Video Conference Mute.

A másik új apróság a Find My Mouse, ami értelemszerűen abban nyújt segítséget, hogy megtaláljuk a képernyőn elveszett kurzort.

Ha szeretnétek kipróbálni a megújult PowerToyst, akkor a GitHub oldaláról könnyedén beszerezhetitek azt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.