Hirdetés

Ez történik, ha a Spotify-fiókod közelébe engeded a gyerekeket



|

Encanto, Daft Punk, Oroszlánkirály, Mulan, Metallica. A gyerekek szétbombázzák szüleik Spotify Wrapped statisztikáit.

Hirdetés

Szülőnek lenni öröm, ebben biztos vagyok. Ahogy abban is, hogy nagyon kemény. Ha az embernek gyereke van, nem elég a saját időpontjait fejben tartani, hanem csemetéje feladataival és tennivalóival is foglalkoznia kell, közben pedig folyamatos az aggódás és stresszelés a legáltalánosabb dolgok miatt. Még szerencse, hogy nap végén, mikor megvolt a takarodó, jöhet a kikapcsolódás azzal a zenével, amit tényleg szeret a szülő. Vagy mégsem?

A héen végre megérkezett a 2022-es Spotify Wrapped, amiben az alkalmazás összegyűjti a felhasználók kedvenc zenéit és podcastjeit, összeállítja a legnépszerűbb előadók listáját és mindenféle további érdekes statisztikával szórakoztat.

Hirdetés

Sokan azonban azon kapták magukat, hogy miután 2022-ben számos órán át hallgattak, nem egészen önszántukból, meséből származó zenéket, a Wrapped listáik teljesen széthullottak. Rengeteg szülő posztolta ki, hogy a kedvenc zenéi helyett a Disney slágerei virítanak a legjobb helyeken - írja a Mashable.

Mindeközben furcsa anomália, hogy mások pedig épp arról számolnak be, hogy a Spotify az ő esetükben tisztán tartotta a Wrappedet az egyéb tartalmaktól. A szerkesztőségünkben is van olyan, aki felismerte, hogy például a háttérzajokat (eső, fehér zaj, szélfújás) gyűjtő lejátszási listák nem befolyásolták az éves összefoglalóját. Nektek mik a tapasztalataitok, maradtak az igazi zenék, vagy beszivárogtak a kicsik kedvenc meséinek betétdalai?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.