Hirdetés

Ez történik, ha egy robotkutyával díszíted a karácsonyfád



|

Idén sem maradt el a Boston Dynamics ünnepi videója, avagy Spot nélkül nincs karácsony.

Hirdetés

A manapság a Hyundai tulajdonába tartozó Boston Dynamics először 2017-ben robbantotta fel a YouTube-ot az akkor még csak prototípusként létező négylábú robotja, Spot ajtónyitós mutatványával, és azóta is előszeretettel használja a videómegosztót a közel 30 millió forintnyi dollárért árult szerkezet népszerűsítésére.

Ennek részeként Spot természetesen a karácsonyból sem maradhat ki, a tavalyi ajándékozós kommandózása után pedig most ismét egy humoros filmet kaptunk.

Hirdetés

A Boston Dynamics ezúttal három robotkutyával prezentálta, hogy az elsősorban katonai, rendvédelmi és ipari felhasználásra tervezett Spot szükség esetén akár a karácsonyfa feldíszítésébe is besegíthet. A videóban a B14-es és a B12-es jelzésű kutyusok készséggel a hátukra veszik a B34-es néven futó társukat, aki így ügyesen elhelyezi a masnit a fenyő tetején.

Legalábbis elsőre így tűnik, de ha nem kattintunk el azonnal, egy szilveszteri előpoénnak szánt bakin láthatjuk, hogy szegény B34 hatalmasat zakózott az egyik kísérlet során. A Boston Dynamics nem árulta el, hogy összesen hány hasonló baleset történt, a videó leírása viszont azt ajánlja, hogy hacsak nem vagyunk profi operátorok, inkább ne próbáljuk ki otthon a dolgot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.