Hirdetés

Ez ügyes húzás a Gmailtől



|

A Gmail és az Inbox immáron kattintható hivatkozásként kezeli a címeket, telefonszámokat és névjegyeket.

Hirdetés

A legtöbb Androidon és iOS-en használható levelezőkliens lehetővé teszi a névjegyek, címek és telefonszámok másolását vagy beillesztését más appokból, appokba. Nem kivétel a Gmail és az Inbox sem. 

Hirdetés

A Google azonban szeretett volna többet hozzátenni a levelezőihez, éppen ezért ilyen téren is fejlesztett

A felhasználóknak a jövőben nem kell olyan sok időt eltölteniük az effajta adatok másolgatásával. A Gmail és az Inbox innentől kezdve Androidon és iOS-en is kattintható hivatkozássá alakít minden egyes telefonszámot, címet vagy e-mailcímet. 

Aki rákattint egy címre ezekben az appokban, annál egyből megjelenik majd a Google Térkép a pontos címmel. Ha egy e-mailcímre nyomunk, akkor új e-mail írását kezdi az app, telefonszámra kattintáskor pedig a hívást indítja el a tárcsázón át. 

A frissítés a következő napokban elméletileg mindenkinél megjelenik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.