Hirdetés

Ez változott az Instagramon



|

Ha egyszer engedélyezzük a hangokat, akkor az app bezárásáig minden alkalommal lejátssza azokat az Instagram.

Hirdetés

Az Instagram legutóbbi frissítése hozott egy érdekes változtatást, amelyre nem árt majd odafigyelni a használata során. 

Hirdetés

Amikor megnyitjuk az appot, akkor a videók lejátszása automatikusan elindul, de kikapcsolt hanggal. Ha rányomunk a kijelzője és bekapcsoljuk a hangot, akkor az app bezárásáig már minden videó hanggal együtt indul el. 

Aki ismét rányom a képernyőre, és ezzel kikapcsolja a hangot, annak pedig a többi videója is némán jelenik meg, természetesen az app bezárásáig. 

Miért számít ez? A felhasználóknak többé nem muszáj minden egyes videónál manuálisan bekapcsolniuk a hangot - ez egyesek számára kellemetlenséget jelentett. 

A változtatás hátterében persze most is az áll, hogy a hirdetők így jobban járnak. Mivel hanggal együtt indulnak el a videóik, ezért szívesebben áldoznak plusz pénzt a további reklámokra. A videók pedig egyre meghatározóbb szerepet töltenek majd be az Instagram-élmény során. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.