Hirdetés

Ezek a legjobb 2021-es appok és játékok az App Store szerint



|

Az Android toplistája után megtudhattuk azt is, hogy mely alkalmazások a legkiválóbbak az Apple iOS rendszerében.

Hirdetés

Év vége van, ilyenkor gyakran készülnek toplisták a legkülönfélébb témákban, miért pont a telefonok maradnának ki? A Google Play már megosztotta a saját "díjátadójának" eredményét a mobilos játékok és alkalmazások kapcsán: az Android kiválóságai között előkelő helyet ért el egy önfejlesztő program, a Balance, valamint a magyar fejlesztésű állatos noir kaland, a Chicken Police is. 

Persze az okostelefonokon nem egyeduralkodó a Google rendszere, az iPhone-ok, iPadek, Macek, Apple TV-k és Apple Watchok esetében az Apple az úr, amely vállalat szintén felfedte, hogy miket talált a legjobbnak az idei felhozatalból.

Az Apple vezérigazgatója, Tim Cook közleményében elmondta, hogy a 2021-es App Store Awards nyertesei saját motivációjukat és elképzeléseiket kihasználva az év legjobb alkalmazásait és játékait hozták létre, ezzel pedig felhasználók millióinak kreativitását és szenvedélyét lobbantották fel.

Hirdetés

Az autodidakta indie kódolóktól a globális vállalkozásokat építő vezetőkig ezek a kiemelkedő fejlesztők az Apple technológiájával újítottak, és segítettek az összetartozás érzését erősíteni, amelyre idén nagy szüksége volt az embereknek. A nyertesek ismét valódi App Store-díjakat kapnak, amiket a kék App Store ikon ihletett, és 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készülnek.

Íme az Apple Store "dicsfala":

Az év iPhone alkalmazása: Toca Life World

Az év iPad alkalmazása: LumaFusion

Az év Mac alkalmazása: Craft

Az év Apple TV alkalmazása: DAZN

Az év Apple Watch alkalmazása: Carrot Weather

Az év iPhone játéka: League of Legends: Wild Rift

Az év iPad játéka: MARVEL Future Revolution

Az év Mac játéka: Myst

Az év Apple TV játéka: Space Marshals 3

Az év Apple Arcade játéka: Fantasian

Kiválasztották az év trendjét is, ami a kapcsolat (Connection) lett, a kategória legmeghatározóbb programjainak pedig az Among Us-t, a Bumble-t, a Canvát, az EatOkrát és a Peanutot nevezték meg.

Egyúttal kiderült az is, hogy mely appokat töltötték le idén a legtöbbször az Egyesült Államokban: az ingyenes iPhone alkalmazások közül a TikTok, a YouTube és az Instagram kerültek a dobogóra, míg a fizetőseknél a Procreate Pocket, a HotSchedules és a The Wonder Weeks diadalmaskodott. 

Szerintetek kimaradt valami fontos, aminek ott lenne a helye a toplistákon?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.