Hirdetés

Ezek a legjobb levelezőkliensek Windowsra



|

Elektronikus levelezésedet rengeteg kliensre bízhatod, és szerencsére a legtöbbet közülük ingyen használhatod.

Hirdetés

A közösségi oldalak, valamint a rengeteg chatszolgáltatás árnyékában lassan az e-mail is elavult kommunikációs forma lesz - de szerencsére azért még nem tartunk itt. A böngészőben ma már szinte az összes e-mail szolgáltatás elérhető, ám ezek akármennyire is modern alapokra épülnek, sokszor kényelmetlenek, fontos funkciók hiányoznak és akkor is komoly fejfájást okozhatnak, ha váratlanul megszűnik az internet-elérésed. Mutatunk pár e-mail klienst az elektronikus levelek kezeléséhez, amelyek mindegyikét érdemes kipróbálnod, különösen akkor, ha több e-mail címet is használsz. A programok között akad egy olyan is, amely már a mesterséges intelligenciára is épít.

Microsoft Outlook

Ha egyébként is használod a Microsoft 365 szolgáltatásait, akkor adja magát, hogy az Outlook legyen az email-kliensed, ha viszont nincs előfizetésed, akkor rögtön ki is esik, mint lehetséges opció, mert a cikk többi szereplőjével ellentétben a program nem ingyenes. Mint a vállalat többi alkalmazásának, úgy az Outlooknak is az a legnagyobb előnye, hogy a Microsoft többi szolgáltatásával kiválóan együtt tud működni. Természetesen a kliens nemcsak a leveleket kezeli, hanem naptáraidat és teendőid listáját is.

Letöltés

Hirdetés

Windows Posta

Az Outlook lecsupaszított (értsd ez alatt, hogy az Outlook legfőbb előnyének számító integrációk nélküli) verziója a Windows egyik alapprogramja, és a helyzet az, hogy tökéletesen ellátja feladatát. Bár "könnyű" kliensről van szó, azért nem kell lemondanod a naptárak és listák kezeléséről sem. A Posta (vagy angol verzióban simán csak Mail) nagy előnye, hogy mivel beépített alkalmazás, dizájnban tökéletesen illeszkedik a Windowshoz. A fontosabb beállítások mind megtalálhatók benne, Microsoft, Gmail és iCloud fiókhoz pedig egyszerűsített módon kapcsolódhatsz.

Windowsba integrált

Thunderbird

Ha nem Outlook, akkor Thunderbird - vágják rá a legtöbben. Tény, hogy nagyon sokáig a Mozilla volt az első számú választás azok számára, akik ingyenes alternatívát kerestek. Nagy előnye, hogy modulok révén tudása bővíthető, így könnyen az elképzeléseid szerint alakíthatod a képességeit. Viszont az is igaz, hogy kisebb-nagyobb hibák rendszeresen adódnak vele, alap kezelőfelülete ma már kicsit elavultnak számít és a sebessége sincs mindig a topon.

Letöltés

 

TwoBird

Ez a kliens sajátos koncepcióra épül: kezelőfelületét és szolgáltatásait egyaránt úgy optimalizálták, hogy ösztönözzék a felhasználót a rendszeres levélválogatásra. Az elképzelés az, hogy azok az üzenetek, amelyekre már nincs szükség, átkerülnek az archívumba, így az Inbox mappa mindig csak olyan leveleket tartalmaz, amelyekkel még foglalkozni kell. Ez a fajta szemlélet mutatkozik meg abban is, hogy a kliens a leveleket, naptárbejegyzéseket és feladatlistákat ömlesztve mutatja meg. A kliens ingyenes, de pillanatnyilag csak a Google és a Microsoft által biztosított e-mail fiókokat kezeli.

Letöltés

 

Canary Mail

Nem túl meglepő módon a mesterséges intelligencia már a levelezésbe is elkezdett beszivárogni. A Canary Mail eddig azok számára volt nagyon jó választás, akik a személyes adatok védelmét tartották fontosnak, most pedig készülhetnek a lusták is: a fejlesztő ugyanis a mesterséges intelligencia felé fordult. Az MI motor képes arra, hogy összefoglalja egy levél vagy egy levelezés teljes tartalmát, de ha szeretnéd, akkor terjedelmes választ is ír helyetted, ha megmondod hogy az adott levélre igennel vagy nemmel reagálnál.

Letöltés

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.