Hirdetés

Ezek a Nokia mobilok kapják meg az Android 10-et



|

A HMD Global már azt is elárulta, hogy konkrétan melyik Nokia okostelefonja mikor kapja meg a Google új operációs rendszerét.

Hirdetés

A Google nemrég jelentette be, hogy végzett a desszertekkel, a stratégiaváltás keretében másként nevezi el a jövőbeli Android rendszereket. Éppen ezért nincs többé Android Q, csak Android 10. Mindez azt is jelenti, hogy küszöbön a végleges Android 10 megjelenése, a HMD Global pedig nem vesztegette az időt, és elárulta, hogy konkrétan melyik Nokia okostelefonok kapják meg a rendszert, és mikor. 

Hirdetés

Elsőként a Nokia 9 PureView, a Nokia 8.1 és a Nokia 7.1 mobilok frissülnek majd Android 10-re a HMD Global kínálatában. Egészen pontosan még az idei év utolsó negyedéve során. 

Az új firmware ezt követően a Nokia 8 Sirocco, a Nokia 5.1 Plus, a Nokia 1 Plus, a Nokia 4.2, Nokia 3.2, Nokia 3.1 Plus és Nokia 2.2 modellekre érkezik 2020 első negyedéve során. A jövő év második negyedévében aztán a Nokia 5.1, a Nokia 3.1, a Nokia 2.1 és a Nokia is megkapja az Android 10-et. 

A szemfülesebbeknek feltűnhetett, hogy a listáról hiányzik a Nokia 8. A Twitteren sokan panaszkodtak is emiatt. A HMD Global nemrég terjesztette ki egy évvel a Nokia 8 biztonsági támogatását, azonban egyelőre úgy néz ki, hogy komolyabb rendszerfrissítést már nem kap a készülék. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.