Hirdetés

Ezek a Samsung okostelefonok kapják meg az Android 10-et



|

Kiszivárgott egy lista azokról a Samsung készülékekről, amelyekre a következő hónapokban érkezik meg az Android 10.

Hirdetés

Az Android 10 már egy ideje megjelent, de szokás szerint hónapokba telik még a leggyorsabb gyártóknak is, hogy frissítsék a piacon lévő csúcskészülékeiket. A Samsung is sok meglévő modellre hozza el az Android 10-et, és nemrég egy konkrét lista is kiszivárgott azokról a mobilokról, amik megkapják az új rendszert. 

Hirdetés

Gyakorlatilag mindegyik 2019-es Samsung készülék megkapja a legújabb Androidot, még a belépő- és középszintű Galaxy A és M sorozatú darabok is. 

A tavalyi Galaxy S9 és Galaxy Note 9 szériák szintén támogatottak lesznek. Sajnos a Galaxy S8 és a Galaxy Note 8 modellek már nem. Ez sokakat felháborít, de sajnos az androidos világban még mindig az a megszokott, hogy maximum 2 évig jönnek a rendszerfrissítések, így igazából nincs meglepetés. 

Sajnos a mostani lista konkrét időpontokat még nem említ, így várnunk kell a további szivárgásokra vagy pedig a Samsung hivatalos közleményére. Értelemszerűen azonban ezúttal is a legújabb csúcsmodellekkel foglalkoznak majd először a mérnökök. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.