Hirdetés

Ezek a Samsung okostelefonok kapnak Android Oreót



|

Kiszivárgott egy új lista, amelyen azok a Samsung készülékek láthatóak, amelyek biztosan megkapják az Oreo rendszert.

Hirdetés

A Samsung egyike azon gyártóknak, amelyek nem közlik előre, hogy mely piacon lévő készülékeikre adják majd ki az új Android operációs rendszereket. A zászlóshajókra persze átlagosan 2 évig mindig van támogatás. 

Hirdetés

Ez elméletileg azt jelenti, hogy még a Galaxy S6 és annak minden egyéb verziója is megkapja az Android 8.0 Oreót - ugyanakkor hivatalos megerősítés nincs. 

A kínai Weibón mindenesetre felbukkant egy új lista, amelyen azok a Samsung készülékek láthatóak, amelyek megkapják majd a frissítést. A lista egy jól ismert és hiteles szivárogtatótól származik. 

A lista hosszú, és a Galaxy S6, Galaxy S6 edge és S6 edge+ mellett rajta van a legtöbb 2017-es Galaxy A modell, illetve több tablet is. 

A listán szerepel az új, 2018-as Galaxy A3, Galaxy A5 és Galaxy A7 is, amelyeket még be sem mutattak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.