Hirdetés

Ezek a Samsungok még az idén megkaphatják az Android 13-at



|

Ha minden igaz, nem csak a legdrágább Samsung Galaxy mobilokra jut el még 2022-ben a One UI 5.0.

Hirdetés

A Google még augusztusban tette hivatalosan is elérhetővé az Android 13 operációs rendszert, az azonban szokás szerint időbe telik, mire a mobilgyártók készülékeire is eljut a Tiramisu kódnéven futó platform.

Azt már a keresőóriás is elárulta, hogy mások mellett egyes Samsung Galaxy-modelleken már az idei évben találkozhatunk a szoftverrel, most pedig kiszivároghatott, hogy pontosan melyik készülékekről lehet szó.

Hirdetés

A pletykát megszellőztető SamMobile egy anonim forrásra hivatkozva azt írja, hogy a Galaxy S21-széria, az S22-széria, a Z Fold3 és a Z Fold4, valamint a Z Flip3 és a Z Flip4 tulajdonosai már 2022-ben lecsaphatnak az Android 13-ra épülő One UI 5.0-s frissítésre. Ez persze manapság el is várható ezektől a csúcskategóriás, méregdrága mobiloktól, a koreaiak azonban nem állnak meg itt, és állítólag a középkategóriás Galaxy A53-ra is eljuttatják az update-et még az év vége előtt.

A SamMobile egyelőre nem tud arról, hogy 2022 során más, olcsóbb készülékek is megkapják a One UI 5.0-t, az oldal ugyanakkor figyelmeztet, hogy a Samsung tervei még változhatnak. Ha pedig mégis így marad a dolog, 2023-ban biztosan tovább bővül a támogatott modellek köre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.