Hirdetés

Ezek az androidos okostelefonok 3 évig kapnak rendszerfrissítést



|

A Google azt ígéri, hogy még a 2020-ban esedékes új Androidot is elérhetővé teszi az idei Pixel 2 és Pixel 2 XL készülékeken.

Hirdetés

Az androidos okostelefonok világában sajnos egyáltalán nem ritka, hogy egy készüléket végül soha nem frissít új rendszerrel a gyártója, és még a zászlóshajók mezőnyében is előfordul, hogy erre csak egyszer akad példa egy drága modell történetében. Sajnos a leggondosabb gyártók is mindössze 2 évig támogatják szoftveresen a zászlóshajóikat (azután persze egy-két biztonsági frissítés még előkerülhet). 

Hirdetés

Az idén alaposan meglódult árazások fényében ez még kedvezőtlenebb dolog, mint valaha - azonban a Google most igyekszik változtatni. 

Az óriás azt ígéri, hogy a Pixel 2 és a Pixel 2 XL okostelefonjaihoz nem csak a biztonsági javításokat, de a normál rendszerfrissítéseket is 3 évig adja majd ki. 

A Google ezzel minden gyártóra rálicitált, továbbá mivel az Androidot maga az óriás fejleszti és adja ki, ezért nem kell hónapokat várni pluszban az egyes verziókra. 

Meglepő módon a Google nem verte nagy dobra ezt a változtatást, sőt, eldugta a támogatási oldalak alján

Az eredeti Pixel okostelefonokra csak 2 évig garantálta a frissítéseket a Google (+1 év a biztonsági javításoké), az újaknál ez most 3-3 év.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.