Hirdetés

Ezek az appok biztosan jól mutatnak az iPhone X-en



|

Szerencsére egyre több az olyan alkalmazás, amit már optimalizáltak az iPhone X szokatlan kijelzőjére.

Hirdetés

Az Apple sok mindent feláldozott a Face ID érdekében. Sajnos az ehhez szükséges szenzorokat nem volt hová elrejteni, ezért az iPhone X közel keret nélküli kijelzőjébe belelóg egy vaskos szenzorsáv. Ez nagyon komoly fejtörést okoz a fejlesztőknek, a legtöbb app olyan, mintha egy sima iPhone 8-on futna, vaskos fekete keretekkel. Bár a szokatlan videózási élményen és a tartalmak levágásán a fejlesztők nem segíthetnek, az appokat azért optimalizálhatják a szokatlan képernyőhöz. Szerencsére egyre több az ilyen felkészített alkalmazás. Ezek közül mutatunk öt kiválót. 

Hirdetés

Halide

Az alapoktól építették fel, hogy kiaknázza az iPhone X remek kameráját és furcsa kijelzőjét. Teljes manuális móddal rendelkező fotós app, amely a képernyő füleire írja ki az érdekes adatokat, a többi részt pedig keresőként veti be. 

Numerical²

Tetszetős számológép, ami sokkal többet tud, mint az iOS gyári megoldása. A témát a fülekre is kiterjeszti, és jól néz ki az iPhone X-en is. Sokkal több funkcióval rendelkezik az alapértelmezett alkalmazásnál. 

The Machines

Az Apple egyik poszterappja ez a játék, amely megmutatja, hogy milyen lehetőségek rejlenek a kiterjesztett valóságban. A harci robotot lerakhatjuk a konyhaasztalra, a felületét pedig földönkívüli csatatérré alakíthatjuk. Természetesen az iPhone X kijelzőjére is figyeltek, a szenzorsáv nem blokkolja a kezelőfelület fontos részeit. 

Carrot Weather

Látványos és tetszetős időjárás-app, amelynél odafigyeltek, hogy az iPhone X-en is élmény és móka legyen használni. Az egyik első a kategóriájában, amelyet a lehető leghamarabb felkészítettek a szokatlan képernyő támogatására. 

Alto's Adventure

Az endless runner típusú játék fejlesztői annyira lelkesek voltak, hogy az iPhone X támogatása érdekében véletlenül el is tüntették a menüt a 16:9-es kijelzőjű iPhone-okon. A javítás azóta persze megérkezett. A játék különleges atmoszférával rendelkezik, az iPhone X kijelzőjén pedig még látványosabb, mint eddig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.