Hirdetés

Ezek az emojik dobják fel a mindennapjaidat 2019-ben



|

Összesen 230 új emojit kapunk az idei évben, amelyek mind színesebbé tehetik a kommunikációt.

Hirdetés

Az emojik jövője a Unicode Consortium kezében van, a szervezet pedig továbbra is aktívan dolgozik az újdonságokon. A csoport tagja egyébként az Apple, a Microsoft és a Huawei is, többek között. 

Hirdetés

A szervezet nemrég bejelentette, hogy 104 emojit nyújtottak be az Unicode 12.0 részeként, ezekből pedig 59 újat fogadott el. Ha figyelembe vesszük a különböző bőrszíneket, akkor összesen 230 új emojit kapunk 2019-ben. 

Az újdonságok között akadnak állatok: például lajhár, vezetőkutya, segítőkutya, vidra. Érkezik továbbá a gofri, a falafel, a kagyló és a vaj. Két eltérő tolószék, jojó, sztetoszkóp és vércsepp is van továbbá a listán. 

Innentől kezdve csak a mobilgyártókon és az üzenetküldő appok fejlesztőin múlik, hogy mikor és pontosan milyen átalakításokkal teszik elérhetővé az 59 (230) új emojit. Ezek március 5-től lesznek hivatalosan hozzáférhetőek. A Unicode véleménye és az elmúlt évek tapasztalatai alapján az új emojikat leghamarabb szeptemberben vagy októberben kapjuk meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.