Hirdetés

Ezek az idei év legjobb Chrome-bővítményei a Google szerint



|

Egy sor hasznos kiegészítőt ajánl a Google 2022-es bővítmény-válogatása.

Hirdetés

Már csak két hétre vagyunk a szilveszteri pezsgők eldurrantásától, ami azt jelenti, hogy sorban érkeznek a különféle visszatekintők és összegzések, most pedig a Google Chrome böngésző is csatlakozott a bulihoz a legjobb 2022-es bővítmények kihirdetésével.

A Google több műfajban válogatott a kiegészítők között a produktivitástól a játékokon át a tanulásig, így mindenki találhat valami fogára való érdekességet.

Hirdetés

Ami a munkát illeti, a következő bővítmények kerültek be a búcsúzó év legjobbjai közé:

  • Tango: A Tango segítségével látványos útmutató anyagokat készíthetünk a munkafolyamatainkról.
  • SwiftRead: Ez egy gyorsolvasó alkalmazás, amely azt ígéri, hogy akár 2-3-szor sebesebben is átrághatjuk vele magunkat a weboldalak szövegein, legyen szó cikkekről, blogposztokról vagy más jellegű leírásokról.
  • Compose AI: A ComposeAI egy mesterséges intelligencián alapuló bővítmény, amely az írási folyamatot gyorsítja fel, többek között a mondataink automatikus befejezésével és a szöveg újrafogalmazásával.
  • Visbug: Ez egy JavaScript debugger, ami weboldalak vizuális hibáinak megtalálásához és kijavításához nyújt segítséget.

A fentieken túl a Google kiemelte a megnyitott lapok átláthatóbb kezelésével kecsegtető Workona Tab Managert, az egyedileg konfigurálható egérgesztusokat kínáló CrxMouse-t és az eJOY-t is, amellyel a hatékonyabb nyelvtanulás érdekében dupla felirattal nézhetjük a YouTube, a Netflix és más videós platformok tartalmait. Végezetül 2022 legjobbjai között találjuk még a Roblox nevű játékot felturbózó RoPrót, a MyBib idézet-generátort és a matematikai műveleteket megoldó Equatiót is.

A felsorolt bővítmények ide kattintva egyetlen gyűjteményben, közvetlenül a Chrome Webáruházban is áttekinthetők.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.